Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

Bravo στο γαυρο

Συγχαρητηρια ρε γαυροι!
Αξιοι! Ειλικρινα!
Χαρειτε ρε!
Καταλαβατε τωρα τι ωραια περναγαμε εμεις στην Ευρωπη τοοοοοοσα χρονια, οταν εσεις καυλωνατε με καραγκιοζιλικια τυπου Ριζουπολης???
Και μας κατηγορουσατε για tsoukou-tsoukou ball.

Και παρα τα 10-15-20-30 πρωταθληματα που πηρατε τα τελευταια χρονια, να θυμαστε οτι η Παναθα της πενταετιας 2000-2004 ηταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ελληνικη ομαδα ολων των εποχων, κι ας μην πηρε ουτε ενα πρωταθλημα (ενταξει πηρε το 2004 αλλα ειχε ουσιαστικα διαλυθει).
Και ηταν και ο κορμος της Εθνικης. Ξερετε ποιας Εθνικης.



Ημουν κι εγω εκει!!!

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

Το κοινωνικο προσωπο της κυβερνησης

Kε Μαγγινα, ειναι καποιοι κυριοι εξω και σας ζητουν. Να περασουν?


Βεβαιως! Καλως τα παιδια!

Aπο το www.in.gr

Η οικογένεια αλλοδαπών που φέρονται ως ανασφάλιστοι, εργαζόμενοι στο σπίτι του υπουργού Απασχόλησης στο Κορωπί είναι φιλοξενούμενοι, δηλώνει τη Δευτέρα ο ίδιος ο Β.Μαγγίνας απαντώντας στα σχετικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαγγίνας τόνισε: «Δεν απασχολώ ασφαλισμένους ή ανασφάλιστους αλλοδαπούς ή ημεδαπούς εργαζόμενους. Σε προκατασκευασμένο από δεκαετίας και πλέον σπίτι -που δεν είναι η κύρια κατοικία μου- στο Κορωπί, στεγάζεται δωρεάν, φιλοξενούμενο, ένα ζευγάρι Ινδών (ο κ. Σόνο Κουνάρ με τη σύζυγό του και τα τρία μικρά τους παιδιά).»

Ακολούθως, προσθέτει πως το ένα από τα παιδιά της οικογένειας από την Ινδία έχει διανοητική και κινητική αναπηρία και απασχολεί την μητέρα του όλη την ημέρα. Λόγω μάλιστα της αναπηρίας, συμπληρώνει, η οικογένεια δεν μπορούσε να ενοικιάσει σπίτι.

Όσο για τον Ινδό, που φέρεται να απασχολείται στην οικία Μαγγίνα, ο υπουργός Απασχόλησης τονίζει ότι εργάζεται σε εισαγωγική εμπορική επιχείρηση στο Κορωπί και είναι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ.

Στη συνέχεια αφήνει αιχμές για τη δημοσιογραφική «αποκάλυψη» και αναφέρει πως έγινε με την παραβίαση του οικογενειακού του ασύλου. Μόνη παράλειψή του, λέει, που δεν δήλωσε ότι φιλοξενείται στο σπίτι του η οικογένεια από την Ινδία.

Αναφορικά με τη δική του οικογένεια, ο κ. Μαγγίνας αναφέρει πως η σύζυγός του, Κατερίνα, έχει από τον πρώτο της γάμο δύο παιδιά.

Το ένα, κατόπιν εξετάσεων από το 1991, είναι μόνιμη υπάλληλος του υπουργείου των Εξωτερικών, και το άλλο απασχολείται με δίμηνες συμβάσεις ως παραγωγός στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, «χωρίς μάλιστα τη δική μου φροντίδα για την απασχόληση αυτή και προ της ανάληψης των καθηκόντων μου ως υπουργού».



Δε νομιζω να υπαρχει σοβαρος ανθρωπος στον πλανητη που να μην πιστεψε τον υπουργο.
Αλλωστε ειναι παγκοσμιως γνωστη η περιφημη ελληνικη φιλοξενια. Αλλα ειναι σιγουρο οτι ο αχαριστος ελληνικος λαος δε θα πειστει απο τη γενναια ομολογια του ανθρωπιστη υπουργου και η αχρεια αντιπολιτευση θα συνεχισει τις συκοφαντιες εις βαρος του. Προβλεπω το εξης σεναριο:
1. Η κυβερνηση προς το παρον τον καλυπτει πληρως.
2. Η αντιπολιτευση συνεχιζει να τον κραζει.
3. Η κυβερνηση τον καλυπτει σχεδον πληρως.
4. Σιγα σιγα αρχιζει και η εσωτερικη κριτικη.
5. Η κυβερνηση τον καλυπτει μερικως.
6. Σε μια βδομαδα παραιτειται για το καλο του κομματος και επιστρεφει σε 1 με 1,5 χρονο ως υπουργος υγειας η πολιτισμου.

Κι αν υποψιαστω, οτι τα παιδια του (της γυναικας του δηλαδη) διοριστηκαν στο δημοσιο, επειδη ηταν ο πατερας του υπουργος και οχι με αξιοκρατικα μεσα, θα πεθανωωωωωωωωωω!




Ναι, ιμαστε φιλογκζενουμενι του γκιριου Μαγγινα, ο θεος Γκανεσα κε ι θεα Καλι να των εχουν καλα.
Κι αφου μας μπρωσεχι ο αντροπος, του μανταρουμε κι εμις τα ντριπια γκαλαζια σοβρακα.


Γκυριε Μαγγινα. Βαρεθηγκαμε να μπλατσυριζουμε ολι μερα στι μπισινα ενο εσις γκαμιεστε στο ντουλια, γκε ιπαμε να βοιτισουμε λιγκο. Ελπιζο να μιν το μπαρεξηγκισουν ι αλιτες-ρουφιανι-ντιμοσιογκραφι.


Let's go greece. Veri hospitaliti cantri. Thenk you very big.