Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

EURO 2008 (Παμε Ξανα)

"Παμε ξανα" εγραφε μια γιγαντοαφισσα της Carlsberg που ειδα την προηγουμενη βδομαδα.
Εχει πλακα οτι πριν 4 χρονια ολοι οι Ελληνες πιστευαν οτι θα βαμε γκολ με το τσουβαλι και το τελικα πηραμε το γαμημενο. Φετος ολοι πιστευουν οτι θα το ξαναπαρουμε!!!

Σημερα επαιξε η Εθνικη στο Offenbach και πηρα το Γιωργακη να παμε. Δεν τον ειχα ξαναπαει σε γηπεδο και πιστευα πως θα του αρεσει, ειδικα αν γινοταν λιγος χαβαλες στην εξεδρα.
Εκτος του οτι το παιχνιδι ηταν απιστευτη πατατα (δεν περιμενα και τιποτα πολυ παραπανω να ειμαι ειλικρινης), εκτος του οτι η εξεδρα ηταν εντελως ξενερωτη, μου εβγαλε και την ψυχη ο πουστης με το "Μπαμπα, παμε να φυγουμε! Ειναι μπλιαχ το παιχνιδι!"


Στο 1ο ημιχρονο οι λιγοστοι Αρμενιοι μας ειψαν εξαφανισει σαν εξεδρα. Μιλαμε για πολυ ξενερα οι δικοι μας!!! Και οι Αρμενιοι φωναζαν συνεχεια ενα κουφο ονομα "Αγιαστα! Αγιαστα!".
"Τι ειναι αυτο που φωναζετε ρε παλουκαρι," ρωταω ενα παιδι διπλα μου. "Αρμενια!" στα αρμενικα μου λεει. Και οντως η Αρμενια στα Αρμενικα ειναι "Hayastan". To καρατσεκαρα στο Wikipedia.





Η Καραγκουνα με τα γνωστα τσαλιμια πηρε το φαουλ και το χτυπησε ο ιδιος.
Σπονδη στους Θεους!
Γι αυτο πηγε τοσο ψηλα η μπαλα.

Η εξεδρα...

με τα χουλιγκανια!
Ο Stelios.



Ο Αγγελος...

Ο Γιωργος.

Ο Βελη-Γκεκας

O Τσολιας. Ξερετε αυτος με τη βαρια αποτετοια,

προσπαθουσε να οργανωσει, αλλα κανεις δε γουσταρε πολυ...








Τελικα το μονο που εμεινε απο ενα τετοι αθλιο παιχνιδι ηταν το λουκανικο...

Δε με λες κοπελια? Εχεις και ιπταμενη σκουπα?

2 σχόλια:

Yarnee είπε...

Νικολή (δις), καπετάνιε μου εσύ, γιατι δεν πήρες ένα τηλέφωνο πως θα έρθεις στο χωριό. Μέχρι και η Βίκη ήρθε στο γήπεδο, η φουκαριάρα έπρεπε/προσπάθησε να πάρει συνέντευξη απο τον (Otto-)taliban !
Ο οποίος πρέπει να ομολογήσω πως τα είχε πάρει τ ε λ ε ί ω ς. Ισως, αν ακουσεις σήμερα HR3, να την ακούσεις και θα καταλάβεις.

Βέβαια, δεν σου λεω που καθόμασταν, ούτε πως βρήκαμε τα εισιτήρια, δεν θα με πιστέψεις. Κάτι ποιό κοθφό και απο την περιπέτεια σου στη Λισσαβώνη :-) Λοιπόν σοθ λεω μονο> δίπλα μου καθόταν ο Hοlzenbein και απο πίσω μου ο Labbadia και ο Γκαγκάτσης λιγο αριστερά πιο δίπλα.

Gregy είπε...

Na sai kala file me taksidepses piso sto salzburg. Wraies photos kai eustoxa sxolia ... Zhtw to Elladistan loipon.