Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Το Mainz ξανα στη Bundesliga

Χθες Κυριακη το απογευμα, το Mainz κερδισε με 4-0 το Osnabrück και ξαναγυρισε στη Bundesliga. Οπως αναμενοταν η επιτυχια γιορταστηκε δεοντως απο τους απανταχου Mainzerιωτες οι οποιοι εσπευσαν στην πλατεια μπροστα απο το Θεατρο για να πανηγυρισουν μαζι με την ομαδα.
Λειπαμε Λουξεμβουργο και οταν γυρισαμε κατα τις εφτα το απογευμα, ολη η πολη ηταν βαμμενη κοκκινη. Παρολο που παρα πολλοι ηταν σουρωμενοι και εξασθενημενοι απο τη ζεστη (καμμια 30αρια βαθμοι) και την υγρασια (ανεβαστε τη θερμοκρασια κατα 50% για να καταλαβετε τι σημαινει) και ηδη εγκατελειπαν την πλατεια, πολυς κοσμος παρεμενε εκει για να συνεχισει το παρτυ.





Μια χορωδια τραγουδησε καρναβαλοτραγουδα.
Οι οπαδοι της ομαδας που λεγεται επισημα FSV Mainz 05 (γιατι ιδρυθηκε το 1905) το τονιζουν σε καθε παιχνιδι οτι "ειμαστε μονο ενας καρναβαλικος συλλογος" (= Wir sind nur ein Karnaval-Verein) και ακολουθουν την ομαδα παντου στη Γερμανια χωρις να κανουν το παραμικρο επεισοδιο. Καιρος ηταν παντως να επιστρεψουμε στα σαλονια της Budesliga γιατι μου ελειψαν τα Σαβατιατικα μεσημερια που εβγαινα βολτα στην πολη και εβλεπα παντου κοκκινα κασκολ (αν και ως γνωστον τα κοκκινα κασκολ μου φερνουν λιγο αλλεργια) και επιανα κουβεντα με τους οπαδους των φιλοξενουμενων ομαδων που κι αυτοι κυκλοφορουσαν με τα δικα τους κασκολ, χωρις ποτε να ουτε να φοβηθει ουτε να στραβωσει κανεις... Αυτες οι στιγμες με εκαναν παντα να χαιρομαι και να μελαγχολω ταυτοχρονα, γιατι ειμαι φανατικος οπαδος του ποδοσφαιρου που ενωνει τον κοσμο και με ενοχλει τρομερα το οπαδιλικι. Οχι η καζουρα που κανουμε οι βαζελοι στους γαυρους και αναποδα, αλλα αυτο το καφριλικι και ο χουλιγκανισμος που βγαζουμε σε καθε αθλητικη εκδηλωση απο ποδοσφαιρο μεχρι watter ταβλι...
Τωρα θα μου πειτε και που δε βγαζουμε χουλιγκανισμο ως λαος. Εμεις καταφεραμε να χουλιγκανοποιησουμε και τη Eurovision!




Οι προνομιουχοι πανω στο θεατρο.

Να πω την αμαρτια μου, το Humba δεν ξερω τι ειναι...

Και το απαραιτητο ασθενοφορο, οπως σε καθε γερμανικη γιορτη που σεβεται τον εαυτο της.

Οπου δηλαδη ο κοσμος χορευει συρτακια...

Πινει αφθονη μπυρα...

Μιλαμε για πολληηηηηηη μπυρα...

Ξεφαντωνει...

Και ερωτευεται!
_ Συγνωμη κυριε! Γνωριζομαστε???
_ Δεν εχει σημασια. Φιλησε με!



Καποιος μου ειχε πει παλια οτι οταν γιορταζουν οι Γερμανοι ειναι σαν μια κανονικη μερα στην Ελλαδα. Οι παρακατω φωτογραφιες επιβεβαιωνουν τον ισχυρισμο του πατριωτη...Για οσους δυσκολευονται να αναγνωρισουν να βοηθησω. Αριστερα (οπως κοιταμε απο πισω) ειναι η γυναικα και δεξια ο αντρας. Δεν παω και στοιχημα ομως.



Αντε και του χρονου πρωταθλητες! Μηπως το Wolfsburg ειναι καλυτερο???

Αυτο ομως ειναι πρωταθλημα ρε πουστη ομως! Τελευταια αγωνιστικη και 3 ομαδες εχουν ελπιδες να το κερδισουν! Οχι σαν κατι αλλα τριτοκοσμικα, που ο πρωταθλητης ειναι γνωστος απο τον Οκτωβριο... Μη λεμε και ονοματα, θα εκτεθουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: